Náš web používá ke zlepšení fungování, poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookies. Informace o tom, jakým způsobem je s daty cookies dále zacházeno, najdete na stránce cookies.
Zorganizovali jsme odborný seminář Alternativní potraviny aneb jak využít jejich potenciál ve spolupráci se Svazem obchodu a cestovního ruchu.
Česká potravinářská společnost z. s. a Ústav zemědělské ekonomiky a informací (ÚZEI) Vás zvou na odbornou akci pořádanou v rámci potravinářských úterků, která se koná dne 30. 4. 2024 od 14:30 hod. v Klubu techniků na Novotného lávce č. 5, v Praze 1, v místnosti č. 318 ve 3. p. na téma: „Výsledky kontrolní činnosti SZPI za rok 2023″
Potravinářská komora ČR se zúčastní 2. ročníku potravinářského veletrhu CZECH FOOD EXPO, který se bude konat na Výstavišti v Českých Budějovicích v termínu 9.-12.5.2024.
Průběžně odpovídáme na novinářské dotazy, tématem rozhlasových a televizních rozhovorů i dalších příspěvků je aktuálně téma cen potravin o velikonočních svátcích, problematika zemědělských protestů v Česku, Green Deal, zvýšená byrokracie pro zemědělce i potravináře, aj.