Vážené dámy, vážení pánové,

jménem Ústavu biotechnologie si Vás dovoluji pozvat k účasti na tradiční Konferenci kvasná chemie a bioinženýrství 2023. Konferenci pořádá Ústav biotechnologie (dříve Ústav kvasné chemie a bioinženýrství), Vysoké školy chemicko-technologické v Praze.

Konference se tento rok koná na Vysoké škole chemicko-technologické v Praze, budova A, v termínu 13. dubna 2023, dne 14. dubna 2023 je možnost prohlídky Ústavu biotechnologie.

Dovolujeme si Vám nabídnout účast na konferenci formou aktivní účasti, např. s firemní přednáškou nebo vystavení firemních bannerů v předsálí nebo přímo v přednáškovém sálu. Pokud se budete účastnit bez přednášky, máte možnost shlédnout vědecké zaměření Ústavu biotechnologie, aktuálně zpracovávané problematiky a vzhledem k účasti firem z potravinářského průmyslu (pivovarství, vinařství), dekontaminačních technologií apod. můžete navázat i jiné kontakty. Na konferenci tradičně přednášejí své výsledky studenti posledního ročníku magisterského studia a studenti doktorského studia.

Informace ke konferenci, včetně letošních termínů, programu a sborníků z minulých ročníků jsou k dispozici i na webu Ústavu biotechnologie: https://ub.vscht.cz/aktivity-ustavu/konference/koleje.

Prosím o informaci, zda se zúčastníte a vyplnění přiložené přihlášky a odeslání na mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.">Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.;mailto:Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.>

 

Přihláška

 

Těšíme se na Vaši účast

S pozdravem

Irena Jarošová

doc. Ing. Irena Jarošová Kolouchová, Ph.D.

Ústav biotechnologie

VŠCHT Praha

Technická 5

166 28 Praha 6

e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.">Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.;mailto:Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.>

tel: 220444 367