Vážení,

dovolte mi Vás pozvat na  Česko-africkou konferenci o investičních a obchodních příležitostech. Konference se bude konat 26. dubna od 9:00 v prostorách Černínského paláce

Na konferenci vystoupí naši ekonomičtí diplomaté z Etiopie, Ghany, Jihoafrické republiky, Keni a Zambie, kteří budou prezentovat o obchodních příležitostech, kultuře obchodního jednání, specifikách trhů a stavu ekonomiky v každé z těchto zemí. Na konferenci vystoupí i africké investiční agentury z Keni, Ghany a Jihoafrické republiky, které budou hovořit o investičních příležitostech a možnostech vstupu na trh.  

V rámci odpoledního programu vystoupí finanční instituce: EIB, EGAP, ČEB a Klub bank pro Afriku (české komerční banky). Poté budou následovat individuální konzultace firem s investičními agenturami, finančními institucemi a ekonomickými diplomaty. Akce je ukončena recepcí.

Zde posílám odkaz na naše webové stránky export.cz, kde je k dispozici pozvánka a informace o akci, včetně registračního e-mailu. Také posílám předběžný program, který se ale bude měnit ještě v souvislosti s účastí dalších agentur.

Pokud byste měli o konferenci zájem, prosím registrujte se na emailu: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

V případě jakýchkoliv dotazů jsem k dispozici.


S pozdravem a přáním hezkého dne,
--
Viktoria Filová
Odbor ekonomické diplomacie | Economic Diplomacy Department
Ministerstvo zahraničních věcí České republiky | Ministry of Foreign Affairs of the Czech Republic
Loretánské náměstí 5, 118 00 Praha 1

tel: +420 224 182 735 | mobil: +420 775 953 545 | email: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

web: www.mzv.cz/ekonomika
   




**********************************************************