Vážení členové,

jménem prezidenta Agrární komory České republiky Ing. Jana Doležala si Vás dovoluji pozvat na Konferenci na téma "Taxonomie a její dopad na zemědělsko-potravinářský sektor". Konference se uskuteční při příležitosti Mezinárodního veletrhu pro živočišnou výrobu ANIMAL TECH v Brně v konferenčním sále Morava, přízemí pavilonu A3 25. 4. 2022 od 14:00. Na Konferenci přednesou své příspěvky ke zmíněným tématům zástupci vládní koalice i opozice a další odborníci.

! Vzhledem k omezené kapacitě prostoru je nutná registrace na tomto odkaze nejpozději do 11. 4. 2023 !

Děkuji za spolupráci a přeji hezký den.

 

Pozvánka

S pozdravem

Ing. Eliška Plachá
Společná zemědělská politika a evropská spolupráce

AGRÁRNÍ KOMORA ČESKÉ REPUBLIKY
Sídlo: Blanická 3, 779 00 Olomouc | Pracoviště: Počernická 272/96, 108 00 Praha 10 – Malešice
tel: 732 356 748 | e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. 
www.akcr.cz   

 

Agrární komora České republiky je rozhodující nevládní agrární organizací, která sdružuje většinu právnických a fyzických osob z odvětví zemědělství, lesnictví a potravinářství. Byla zřízena zákonem 301/92 Sb. k podpoře podnikatelských aktivit, prosazování a ochraně zájmů svých členů. Poskytuje poradenství a informační služby na celém území ČR v oblasti právní a legislativní, konzultační, poradenské a praktické přípravy na povolání, zahraničních vztahů a informatiky. Organizační složky tvoří 2 regionální, 12 krajských, 56 okresních agrárních komor a 32 členských společenstev. Více informací naleznete na www.akcr.cz

Textem tohoto e-mailu podepisující neslibuje uzavřít ani neuzavírá za nevládní organizaci Agrární komora České republiky jakoukoliv smlouvu. Každá smlouva, pokud bude uzavřena, musí mít výhradně písemnou formu. Tato zpráva obsahuje informace určené pouze pro výše zmíněné příjemce a tyto informace jsou důvěrné. Pokud čtenář této zprávy není jejím zamýšleným příjemcem ani zaměstnancem či zprostředkovatelem zodpovědným za dodání této zprávy jejímu zamýšlenému příjemci, uvědomujeme Vás tímto, že veškeré šíření, distribuce či kopírování této zprávy a jejich příloh je přísně zakázáno. Pokud jste zprávu obdrželi omylem, uvědomte prosím okamžitě odesilatele a zprávu a její přílohy ze svého počítače vymažte. Nakládáním s neoprávněně získanými informacemi z tohoto e-mailu se vystavujete právnímu postihu. Děkujeme.

 

Ochrana osobních údajů: nevládní organizace Agrární komora České republiky zpracovává v rámci své činnosti určité osobní údaje o subjektech údajů (fyzických osobách), jejichž zpracování je z hlediska její činnosti na poli agrární politiky nezbytné. Bližší informace o zpracování osobních údajů prováděném ze strany nevládní organizace Agrární komora České republiky, jakožto správcem osobních údajů, jsou dostupné v Zásadách ochrany osobních údajů.