CZ_Webinar_marketplace-1

Dobrý den,

rádi bychom Vás pozvali na náš nadcházející webinář o efektivním obchodování s odpadními materiály. Budeme hovořit o současné situaci na trhu a o tom, jak ji využít ve svůj prospěch!

Přednáška se samozřejmě neobejde bez praktických příkladů. Konkrétně s naším speciálním hostem, panem Varačkou ze společnosti Faurecia Interior Systems - Hlohovec.

Věříme, že jsme pro Vás připravili zajímavý webinář plný inspirace.

Webinář se uskuteční 16.3. od 9:00 do 10:00 online prostřednictvím platformy Zoom. Registrace je tradičně zdarma.

Zaregistrovat se na webinář zdarma

Webinářem nás provedou odborníci na odpadové hospodářství a cirkulární ekonomiku Monika Gubrická a Jakub Wrzecionko, kteří se kromě aktuální situace na trhu budou věnovat také konkrétním postupům pro zvýšení efektivity obchodování na digitálním trhu s odpady.

Pozvání přijal také speciální host pan Pavol Varačka, vedoucí závodu HSE ve společnosti Faurecia Interior Systems - Hlohovec, který se ve své prezentaci zaměří na představení úspěšných příkladů ze své praxe a dosažených ekologických a finančních úspor ve spolupráci s tržištěm Cyrkl.

V průběhu webináře a v registračním formuláři budete mít možnost klást dotazy, které budou na závěr zodpovězeny. Těšíme se na ně!