• Dne 9. února 2023 proběhlo II. kolo kulatého stolu k problematice novely zákona o významné tržní síle
  • Připravujeme zasedání Platformy pro reformulace s účastí hl. hygieničky ČR ke dni 15. února 2023
  • Příprava testu tučných tvarohů a jahodových jogurtů s obsahem tuku do 3,5 % – výběr vzorků, výběr hodnotitelů
  • Příprava testu šunkových salámů (hodnocení 7. 2. 2023)
  • Smlouvy na ČCN – nové a prodloužené smlouvy, příprava normy na zpracované ovoce
  • Analyzovali jsme dokument MPO - Národní politika kvality České republiky 2023-2030
  • Průběžně odpovídáme na novinářské dotazy, tentokrát na téma jednání zástupců Potravinářské komory ČR a Agrární komory ČR s předsedou vlády Petrem Fialou a dalšími ministry, o možnostech zastropování cen základních potravin po vzoru Maďarska, o pomoci vlády potravinářům a zemědělcům, na téma zvýšených spotřebitelských cen potravin, o časových údajích na obalech potravin Spotřebujte do a minimální trvanlivost a další
  • Připravujeme smlouvy o spolupráci na rok 2023 se stabilními partnery.