Náš web používá ke zlepšení fungování, poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookies. Informace o tom, jakým způsobem je s daty cookies dále zacházeno, najdete na stránce cookies.
Vedení PK ČR se zúčastnilo XII. tradiční konference zpracovatelů masa MEATING 2022, 8. listopad 2022
Proběhl Výbor pro výživovou politiku/Platforma pro reformulace a navazující workshop projektu Národní agentury pro zemědělský výzkum „Vliv reformulace na trvanlivost a fyzikálně-chemické vlastnosti potravinářských výrobků“ – spoluřešitel Centrum pro zemědělsko-potravinářský výzkum a inovace, s.r.o., 9. listopad 2022
Uskutečnilo se zasedání Pracovní skupiny pro mléko, 9. listopad 2022
Organizovali jsme konferenci Výboru pro udržitelnou a etickou produkci "Cesta potravinářského průmyslu směrem k udržitelnosti", 10. listopad 2022
Prezidentka Večeřová se aktivně účastnila konference Stálého zastoupení ČR k nutričnímu označování v Bruselu, 10. listopad 2022
Účastnili jsme se celokomorové porady Hospodářské komory ČR v Telči - informace k prioritním oblastem a dopadům současné krize na podnikatele, 10. listopad 2022