• Vedení PK ČR se zúčastnilo XII. tradiční konference zpracovatelů masa MEATING 2022, 8. listopad 2022
  • Proběhl Výbor pro výživovou politiku/Platforma pro reformulace a navazující workshop projektu Národní agentury pro zemědělský výzkum „Vliv reformulace na trvanlivost a fyzikálně-chemické vlastnosti potravinářských výrobků“ – spoluřešitel Centrum pro zemědělsko-potravinářský výzkum a inovace, s.r.o., 9. listopad 2022
  • Uskutečnilo se zasedání Pracovní skupiny pro mléko, 9. listopad 2022
  • Proběhlo senzorické hodnocení čerstvých mlék, 9. listopad 2022
  • Organizovali jsme konferenci Výboru pro udržitelnou a etickou produkci "Cesta potravinářského průmyslu směrem k udržitelnosti", 10. listopad 2022
  • Prezidentka Večeřová se aktivně účastnila konference Stálého zastoupení ČR k nutričnímu označování v Bruselu, 10. listopad 2022
  • Účastnili jsme se celokomorové porady Hospodářské komory ČR v Telči - informace k prioritním oblastem a dopadům současné krize na podnikatele, 10. listopad 2022