Náš web používá ke zlepšení fungování, poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookies. Informace o tom, jakým způsobem je s daty cookies dále zacházeno, najdete na stránce cookies.
Proběhlo jednání se společností Goodmills Česko k problematice špaldové mouky, 17. října 2022
Prezidentka PK ČR se účastnila Snídaně s europoslanci ve Štrasburku - téma: NutriScore, denominace, dále energetická krize a dopad na potraviny, 18. října 2022
Připravili jsme seminář Výsledky kontrol zdravotního stavu ulovené volně žijící zvěře a zkušenosti ze systému práce proškolených osob, nové hrozby nákaz u volně žijící zvěře, zákon o myslivosti a legislativní novinky, 19. října 2022
Organizovali jsme pracovní skupinu Obiloviny v lidské výživě, 19. října 2022
Účastnili jsme hodnotitelské komise Klasa na MZe ČR, 20. října 2022
Proběhlo senzorické testování vánoček do prosincového čísla CZ TESTU
Probíhá příprava na aktivní účast PK ČR na akci Den zdraví se STOBEM, 22. 10. 2022
Účastnili jsme se webináře na téma "Jednorázové plasty - představení novely Zákona o obalech"
Shromažďujeme informace pro tvorbu podkladů pro účely litteringu
Informovali jsme o činnosti sekretariátu výkonnou radu PK ČR, 20. října 2022
Informovali jsme se na schůzce se zástupci NÚKIB (Národní úřad pro kybernetickou a informační bezpečnost) o problematice Nové směrnice EU o bezpečnosti sítí a informací a dopadu na potravinářský průmysl
Účast Jana Pivoňky, konzultanta pro oblast udržitelné výroby a spotřeby Potravinářské komory České republiky a Adély Paďourkové, Stálé zastoupení PK ČR v Bruselu na dvoudenní konferenci The Societal Role of Meat- What the Science Says v Dublinu, 19. - 20. října 2022