• Proběhlo jednání se společností Goodmills Česko k problematice špaldové mouky, 17. října 2022
  • Prezidentka PK ČR se účastnila Snídaně s europoslanci ve Štrasburku - téma: NutriScore, denominace, dále energetická krize a dopad na potraviny, 18. října 2022
  • Připravili jsme seminář Výsledky kontrol zdravotního stavu ulovené volně žijící zvěře a zkušenosti ze systému práce proškolených osob, nové hrozby nákaz u volně žijící zvěře, zákon o myslivosti a legislativní novinky, 19. října 2022
  • Organizovali jsme pracovní skupinu Obiloviny v lidské výživě, 19. října 2022
  • Účastnili jsme hodnotitelské komise Klasa na MZe ČR, 20. října 2022
  • Proběhlo senzorické testování vánoček do prosincového čísla CZ TESTU
  • Probíhá příprava na aktivní účast PK ČR na akci Den zdraví se STOBEM, 22. 10. 2022
  • Účastnili jsme se webináře na téma "Jednorázové plasty - představení novely Zákona o obalech"
  • Shromažďujeme informace pro tvorbu podkladů pro účely litteringu 
  • Informovali jsme o činnosti sekretariátu výkonnou radu PK ČR, 20. října 2022
  • Informovali jsme se na schůzce se zástupci NÚKIB (Národní úřad pro kybernetickou a informační bezpečnost) o problematice Nové směrnice EU o bezpečnosti sítí a informací a dopadu na potravinářský průmysl
  • Účast Jana Pivoňky, konzultanta pro oblast udržitelné výroby a spotřeby Potravinářské komory České republiky a Adély Paďourkové, Stálé zastoupení PK ČR v Bruselu na dvoudenní konferenci The Societal Role of Meat- What the Science Says v Dublinu, 19. - 20. října 2022