Vážená paní, vážený pane,

obracíme se na Vás s žádostí, prosbou a zároveň výzvou.

Ministerstvo průmyslu a obchodu České republiky spolu s obecně prospěšnou společností Česká Hlava vyhlašují v rámci již 21. ročníku stejnojmenného projektu zaměřeného na vědu a výzkum soutěž o nejlepší výrobkovou či technologickou inovaci realizovanou českými, ale i zahraničními podniky na území České republiky – cenu Industrie.

Přihlášky s příslušnou dokumentací musí být doručeny v elektronické podobě na adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Příjem nominací byl právě zahájen a uzávěrka jejich příjmů je 30. června 2022. Laureát Ceny Industrie může být tuzemská nebo zahraniční právnická osoba se sídlem a činností v České republice. Nominace není limitována žádným poplatkem.

Statut kategorie Industrie naleznete zde. Bližší informace naleznete na webových stránkách www.ceskahlava.cz a v případě dotazů se neváhejte obrátit na e-mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

S pozdravem,

Odbor vnitřní komunikace

HOSPODÁŘSKÁ KOMORA ČESKÉ REPUBLIKY

Florentinum (recepce A), Na Florenci 2116/15, 110 00 Praha 1

Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. | www.komora.cz

<![if !vml]><![endif]>