Vážení představitelé podnikatelské veřejnosti,

zveme Vás k účasti na webináři na téma:

„Investiční příležitosti nejen v zemědělském sektoru v Severní Makedonii“

pořádaný dne 27. května 2022 (pátek) od 9:30 hod. SEČ.

 

Republika Severní Makedonie představuje politicky stabilní, zemědělsky perspektivní region teritoriálně blízký České republice. Pro obchod a zahraniční investice je důležité, že Severní Makedonie je členem několika uskupení pro volný obchod a má s ČR uzavřenou dohodu o ochraně investic. V ekonomických volných zónách nabízí S. Makedonie jedinečné investiční podmínky a stojí za to se o nich dozvědět více. Jejich prezentace odborníky Ředitelství volných zón Republiky Severní Makedonie a popis jednotlivých výhod bude tvořit hlavní část webináře.

Webinář proběhne prostřednictvím MS Teams v anglickém jazyce. Moderátorem webináře bude David Černohorský – konzul a obchodní rada zastupitelského úřadu ČR ve Skopji.

Účast je zdarma. Zájemci se mohou přihlásit na emailu: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. do 25. května 2022. Odkaz na akci Vám bude následně zaslán na Vaši emailovou adresu.

Pozvánku s plánovaným programem naleznete v přiloženém souboru.

Pozn. Současně bychom Vás rádi upozornili na existenci sekce Proexportní okénko na stránkách Ministerstva zemědělství (zde), kde naleznete všechny důležité informace k aktuálně plánovaným webinářům, články z uskutečněných akcí, nejnovější sdělení z destinací zemědělských diplomatů, kontakty na teritorialisty a mnoho dalších užitečných novinek a zpráv. Nově nás můžete sledovat také na Facebooku - Podporujeme agrární export (přechod na odkaz ctrl+klik).

Těšíme se na Vás při online setkání 27. května 2022!

 

Pozvánka

Ing. Ondřej Misiaczek, Ph.D.  
Odbor zahraničně obchodní spolupráce
 
Ministerstvo zemědělství
Těšnov 17, 117 05  Praha 1
Tel.:     221 812 327
Fax.:    224 810 652
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
www.eagri.cz

Podporujeme agrární export