Dobrý den,

chtěli bychom Vás informovat, že Zadavatel – Ministerstvo práce a sociálních věcí zahájil kroky vedoucí k zajištění nákupů potravinové a materiální pomoci a zavádí následující dva dynamické nákupní systémy (dále jen „DNS“) v národním elektronickém nástroji NEN:

 

Zadavatel si tímto dovoluje pozvat zainteresované subjekty (zejména potenciální dodavatele) na technické školení týkající se využívání národního elektronického nástroje NEN. Od školení zadavatel očekává, že vstup potenciálních dodavatelů do DNS bude snadný a úspěšný.

Technické školení se bude konat dne 18.05. 2022 od 13 do 14 hodin.

Dodavatelé se mohou účastnit prezenčně (MPSV, Na Poříčním právu 1/376, Praha 2) anebo se na školení připojit online přes platformu MS Teams.

Možnost účastnit se tohoto školení je otevřená a neomezená. Účastnit se mohou zejména všichni potenciální dodavatelé. Účast na školení je bezúplatná.

Zadavatel žádá o potvrzení účasti, na emailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., a to nejpozději 1 pracovní den předem. E-mail s předmětem: „DNS- školení“ by měl obsahovat název a IČ účastníka semináře, jméno osoby, která se za něj školení zúčastní a upřesnění účasti prezenčně/online.

S pozdravem,

Petra Ingerová

Oddělení veřejných zakázek

Česká republika – Ministerstvo práce a sociálních věcí