Vážená paní, vážený pane,

 

obracíme se na Vás s prosbou o pomoc. Ministerstvo průmyslu a obchodu připravuje odhad vyčíslení podpory podnikům kvůli vysokým cenám energie podle Sdělení Evropské komise „Dočasný krizový rámec pro opatření státní podpory na podporu hospodářství po agresi Ruska vůči Ukrajině“.

 

MPO připravilo dotazník o jehož vyplnění za Vaši společnost si dovolujeme požádat. Poskytnutím informací pomůžete formulování efektivních opatření. Dotazník prosím vyplňte pod následujícím odkazem: odkaz, do 8. května 2022.

 

Dotazník slouží k propočtům potřebným pro MPO pro identifikaci dopadů na podniky, které jsou nejvíce zasaženy vysokými cenami energie, pro odhad počtu firem a finančních požadavků.

 

Veškeré poskytnuté údaje považujeme za důvěrné, nebudou poskytovány třetím stranám. Dotazníky budou zpracovány v rámci pracoviště státní statistické služby MPO a zaměstnanci jsou vázáni mlčenlivostí. Výstupy šetření nebudou umožňovat identifikaci individuálního subjektu.

 

Pro informaci sdělujeme, že šetření probíhá ve spolupráci se Svazem průmyslu a dopravy, jehož členové rovněž obdrželi stejný formulář k vyplnění na vlastní elektronické platformě svazu. Pokud vyplňujete dotazník prostřednictvím Svazu průmyslu a dopravy, není nutné na tento e-mail reagovat a vyplňovat údaje duplicitně.

 

Předem děkujeme za spolupráci. V případě potřeby nás, prosím, kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

 

S pozdravem

 

 

Ing. Martin Hronza
ředitel odboru ekonomických analýz

Na Františku 32, 110 15 Praha 1
www.mpo.cz