CzechFoodChem 2024 - 52. ročník Symposia o nových směrech výroby a hodnocení potravin se bude konat ve dnech 19.-21. 5. 2024, tentokrát poprvé v Praze.

Symposium začíná 19. 5. v nedělní podvečer senzoricky zaměřeným odborným programem a welcome party v prostorách Respiria na VŠCHT v Praze-Dejvicích. Hlavní odborný program proběhne v pondělí a úterý 20.-21. května v budově ČSVTS na Novotného lávce v Praze na Starém Městě.

Úvodní blok přednášek bude zaměřen na téma Nutričně prospěšné, bezpečné a k životnímu prostředí šetrné potraviny. Další informace o organizaci a vědecké náplni symposia společně s Přihláškou k účasti a Přihláškou příspěvku naleznete na webové stránce www.czechfoodchem.cz.

Zájemce o účast prosíme o on-line vyplnění a odeslání formulářů Přihlášky k účasti do 30. dubna 2024 a Přihlášky příspěvku do 15. dubna 2024.

V brzké době Vám budou zaslány informace o přednáškách úvodního bloku a během dubna celý předběžný program.

Bližší informace: 

Karel Cejpek

za organizační výbor symposia