• Připravili jsme test borůvkových jogurtů. Do testu jsme zařadili 12 vzorků. Test vyjde v příštím číslem časopisu CZ TEST.
  • Připravujeme výstavní expozici v rámci veletrhu Země živitelka 2024, který se bude konat od 22. do 27.8.2024, v případě zájmu o spoluvystavovatelství nás prosím kontaktujte na kavanova@foodnet.cz
  • Připravujeme prezentaci potravinářské komory ČR na potravinářském veletrhu CZECH FOOD EXPO, který se bude konat od 9. do 12.5.2024 na Výstavišti v Českých Budějovicích.
  • Průběžně odpovídáme na novinářské dotazy, tématem rozhlasových a televizních rozhovorů i dalších příspěvků je aktuálně téma zemědělských protestů v Česku, problematika Green dealu, grennwashing, zvýšená byrokracie pro zemědělce i potravináře, dovozy za zahraničí, ze třetích zemí, kde neplatí přísné podmínky stejné jako pro výrobce z EU, snižování konkurenceschopnosti českého potravinářského průmyslu v souvislosti se zvyšováním nákladů pro výrobce mléčných a masných výrobků, evropské zemědělské protesty aj.