Potravinářská komora ČR by vás ráda oslovila s nabídkou jedinečné spolupráce při vedení bakalářských a diplomových prací studentů renomovaných vysokých škol působících v oblasti výživy a technologií potravin. Spolupráce mezi akademickým a průmyslovým sektorem je v této oblasti klíčová – umožňuje propojit vědecké poznatky s praktickými zkušenostmi a přispět tak k inovacím i kvalitnějšímu vzdělávání.
Témata prací mohou zahrnovat zejména:
- vývoj nových výrobků,
- hodnocení výživové kvality jídelníčků či jednotlivých pokrmů,
- horizontální otázky spojené s výživou a potravinářstvím.
Podmínky pro vedení závěrečných prací jsou následující:
- vedoucí diplomové práce: ukončené doktorské vzdělání,
- vedoucí bakalářské práce: ukončené vysokoškolské vzdělání.
Kromě role vedoucího práce je také možné zapojit se i jako konzultant.
Máte-li o spolupráci zájem nebo byste chtěli získat bližší informace, prosím kontaktujte:
Ing. Jan Pivoňka, Ph.D.
tel.: +420 777 135 571