Potravinářská komora České republiky a Česká technologická platforma pro potraviny si Vás dovolují pozvat na seminář, který se uskuteční 8. prosince 2021 od 9.00 hodin Národní zemědělské muzeum, s. p. o., velký sál, Kostelní 1300/44, 170 00 Praha 7.

Svoji účast na semináři potvrďte, prosím, u paní Lenky Vondruškové ze sekretariátu PK ČR na e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., a to nejpozději do 3. prosince 2021

Pro více informací kontaktujte D.Gabrovskou na e-mailu: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  nebo telefonu: +420 296 411 192.

Seminář je bezplatný.

Pozvánka s programem

PREZENTACE

 

Dovolujeme si Vás pozvat na webinář, který bude věnován trendům prodeje potravin a jejich propagaci včetně legislativních požadavků. Pandemie koronaviru odstartovala boom e-shopů a prodeje online. Výrazně se změnilo také spotřební chování. Nakupování přes internet skokově vzrostlo a očekávat lze velký zájem této formy prodeje i nadále. Jaké povinnosti musí tedy dodržet PPP v případě prodeje potravin na dálku? Zaměříme se také na prodej ze dvora. Jakým způsobem je u nás legislativně upraven? Jaké výrobky lze prodávat a v jakém množství? Ukazuje se také, že propagace potravin je stále významnější, využívána je při ní celá řada nástrojů. Bezpochyby důležitou roli hraje také obal, který se dostává do přímého kontaktu se zákazníkem a slouží k propagaci potravin. Chcete se také dozvědět, jaké nové systémy označování potravin se dostávají do popředí zájmu? Pokud máte zájem se webináře účastnit, neváhejte a přihlaste se.

 

Datum konání: 4. listopadu 2021

Forma konání: prostřednictvím MS TEAMS

Vložné: 1000,- Kč (včetně DPH)                                                

Začátek webináře: 9:00 hodin

 

NA WEBINÁŘ JE NUTNÉ SE ZAREGISTROVAT!

Přihlašování účastníků do systému začíná v 8:00 hod., předpokládaný konec 15:00 hod.

Účastníci obdrží osvědčení o absolvování webináře. Pokyny k registraci a k platbě naleznete na konci pozvánky.

Registraci včetně platby je nutné provést nejpozději do 1. listopadu 2021!

Pozvánka s programem

 PREZENTACE

Ministerstvo zemědělství ČR, Česká technologická platforma pro potraviny,  Státní veterinární správa ČR a Vyšší odborná škola lesnická a Střední lesnická škola Bedřicha Schwarzenbergav Písku si Vás dovolují pozvat na odborný seminář na téma

Výsledky kontrol zdravotního stavu ulovené volně žijící zvěře a zkušenosti ze systému práce proškolených osob, nové hrozby nákaz u volně žijící zvěře, zákon o myslivosti a legislativní novinky

který se bude konatdne 14. října 2021 v aule VOŠL a SLŠ B. Schwarzenberga v Písku, Lesnická 55

Program naleznete zde.

Při registraci účastníků semináře bude vybírán registrační poplatek ve výši 350 Kč. V ceně je zahrnuto vložné a občerstvení během celého semináře.Registrace je možná na adrese This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. nebo telefonním čísle 296 411 187.

Účast na semináři se bude řídit platnými protiepidemickými opatřeními.

 

Webináře s tituly „Inovace a trendy v potravinářském průmyslu v reflexi na evropské strategie“, „Systémy řízení bezpečnosti potravin v reflexi na evropské strategie“ a „Označení kvality a certifikace v reflexi na evropské strategie“ jsou realizovány v letech 2021 a 2022 z projektů Programu rozvoje venkova (Operace 1.1.1 – Vzdělávací akce).

Počínaje zářím 2021 organizuje Potravinářská komora ČR ve spolupráci s Centrem zemědělsko-potravinářského výzkumu a inovací, s.r.o. celkem 36 jednodenních webinářů.

Akce organizované prostřednictvím firemní platformy MS TEAMS si kladou ambici seznámit podnikové manažery jakosti, kvality a dalších oddělení s následovnou problematikou:

  • s inovacemi a trendy v potravinářském průmyslu,
  • se systémy řízení bezpečnosti potravin,
  • s označením kvality a certifikace,
  • povinnostmi potravinářského podniku plynoucími z provozu e-shopů, benefity interního auditora,
  • povinnostmi potravinářských provozoven plynoucích z environmentální legislativy,
  • se senzorickým hodnocením potravin, autenticitou potravin a spotřebitelskými testy,

a to vždy v reflexi na evropské strategie „Green Deal“ a „From Farm to Fork“.

V přípravě jsou webináře i na další témata:

  • digitální marketing v potravinářství k oslovení spotřebitelské veřejnosti,
  • prodejní dovednosti – rozvoj obchodních dovedností v potravinářství,
  • auditor v potravinářství.

Harmonogram 36 webinářů naleznete zde.

S ohledem na pravidla finančního nástroje realizace akcí je každý webinář kapacitně omezen na 20 osob. Doporučujeme tedy registraci v co nejbližším termínu na adrese: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Webináře - listopad 2021

Pozvánka_Inovace a trendy v potravinářském průmyslu

Pozvánka_Označení kvality a certifikace

Pozvánka_Systémy řízení bezpečnosti potravin

Webináře - říjen 2021

Pozvánka_Inovace a trendy v potravinářském průmyslu

Pozvánka_Označení kvality a certifikace

Pozvánka_Systémy řízení bezpečnosti potravin

Webináře - září 2021:

Pozvánka_Inovace a trendy v potravinářském průmyslu

Pozvánka_Označení kvality a certifikace

Pozvánka_Systémy řízení bezpečnosti potravin

 

Dovolujeme si Vás pozvat na webinář věnovaný novinkám v potravinovém právu, vybraným tématům z oblasti bezpečnosti potravin a zkušenostem dozorových orgánů při aplikaci potravinového práva.

Z důvodu nepředvídatelné epidemické situace proběhne seminář prostřednictvím aplikace MS TEAMS

Datum konání: 10. června 2021

Forma konání: prostřednictvím MS TEAMS

Vložné: 1000,- Kč (včetně DPH)                                                

Začátek webináře: 9:00 hodin

 

NA WEBINÁŘ JE NUTNÉ SE ZAREGISTROVAT!

Přihlašování účastníků do systému začíná v 8:30 hod., předpokládaný konec 15:00 hod.

Účastníci obdrží osvědčení o absolvování semináře. Pokyny k registraci a k platbě naleznete na konci pozvánky.

Registraci včetně platby je nutné provést nejpozději do 5. června 2021!

 PREZENTACE

Dovolujeme si Vás pozvat na seminář, který bude věnovaný aktuálním trendům v potravinářství nejen z pohledu legislativy. Zvyšující trend zdravého životního stylu a alternativní způsoby stravování se rozšiřují a dostávají do popředí zájmu, což se odráží také na trhu a v portfoliu výrobců potravinářského průmyslu. Jak tyto produkty z řad bio, bezlepkových, veganských a dalších označovat? Seminář se zaměří na trendy v potravinářství a jejich legislativní požadavky. Součástí programu budou také informace k nové strategii EU „Z farmy na vidličku“, která přináší řadu cílů v oblasti potravinářství, což se odrazí nejen v revizi ale také přípravě nových právních předpisů. V této souvislosti budou  představeny aktuální kroky Evropské komise.

 

Seminář proběhne prostřednictvím aplikace MS TEAMS 

Datum konání: 27. ledna 2021

Vložné: 1000,- Kč (včetně DPH)                                            

Začátek semináře: 9:00 hodin

 

NA SEMINÁŘ JE NUTNÉ SE ZAREGISTROVAT!

Prezence účastníků začíná v 8:30 hod., předpokládaný konec 15:00 hod. Občerstvení zajištěno.

Počet účastníků omezen kapacitou posluchárny. Účastníci obdrží osvědčení o absolvování semináře. Pokyny k registraci a k platbě naleznete na konci pozvánky.

Registraci včetně platby je nutné provést nejpozději do 20. ledna 2021.

PREZENTACE