Vážená paní, vážený pane,

ráda bych Vás osobně pozvala na tiskovou konferenci Potravinářské komory České republiky, která se bude konat ve středu 16.2.2022 od 10.00 hodin v Galerii Černá labuť, 8. patro v Praze 1, Na Poříčí 1067.

Na tiskové konferenci představíme publikaci Potravinářské komory České republiky, Mléko a mléčné výrobky – rozdíly a souvislosti s výrobky rostlinnými, která shrnuje význam mléka a mléčných výrobků v naší výživě a upozorňuje na rozdíly ve výživě vyplývající z úplné záměny těchto výrobků za výrobky rostlinné. Publikace dále pojednává o označování rostlinných výrobků a věnuje se rovněž dopadu produkce na životní prostředí. Navazuje diskuse s odborníky, kde se budeme věnovat rizikům spojeným s vegetariánstvím, výživě dětí, poruchám příjmu potravy aj.

Vystoupí:

doc. MUDr. Pavel Kohout, Ph.D., přednosta interní kliniky 3. LFUK (Lékařské fakulty Univerzity Karlovy) a FTN (Fakultní Thomayerovy nemocnice) Praha

Ing. Jiří Kopáček, CSc., předseda Českomoravského svazu mlékárenského, z.s. (nebo jen Českomoravský svaz.)

doc. Ing. Šárka Horáčková, CSc., Ústav mléka, tuků a kosmetiky, VŠCHT Praha

 

Občerstvení a publikace zajištěny.

Prosím o potvrzení účasti na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Předem mnohokrát děkuji a těším se na viděnou.

Mgr. Helenu Kavanovou

tel.: +420 737 287 024

 

Pozvánka zde.