Podělte se o své zkušenosti s Evropskou komisí!

 

Drahý pane nebo paní,

Rádi bychom vás pozvali k průzkumu „Dotazník pro provozovatele zemědělsko-potravinářského řetězce o udržitelných inovacích a inovativních postupech orientovaných na udržitelnost“. V následujících dnech obdržíte online dotazník k účasti.

Společné výzkumné středisko Evropské komise provádí společně s CARTIF Technology Center a MADISON výzkum příležitostí, hnacích sil a výzev pro provozovatele v celém zemědělsko-potravinářském řetězci, aby se posunuli k udržitelnější výrobě a spotřebě prostřednictvím inovací a inovativních postupů. Tento výzkum si klade za cíl poskytnout tvůrcům politik vhled v kontextu Zelené dohody pro Evropu a její strategie "od zemědělce ke spotřebiteli" (Farm to Fork), která se zaměřuje na udržitelnost v jejích třech dimenzích (ekonomické, environmentální a sociální)..

Vezměte prosím na vědomí, že všechny odpovědi budou důvěrné. Budou použity pouze pro statistické účely a budou zveřejněny pouze v souhrnné podobě.

Vyplnění průzkumu zabere přibližně 15 minut. Budeme rádi, pokud dotazník vyplníte do 28. leden 2022.

Chcete-li se zúčastnit průzkumu, můžete sdílet následující odkaz s ostatními společnostmi potravinářského řetězce https://encuestasonline.madisonmk.com/v250/index.php/359188?lang=cs.

Máte-li jakékoli dotazy týkající se tohoto průzkumu, kontaktujte nás na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo/a Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Děkujeme za váš čas a spolupráci. Vaše zpětná vazba je pro nás velmi důležitá.

S pozdravem,

Společné výzkumné středisko a CARTIF

 

Unsuscribe