Potravinářská komora ČR spustila novou podobu webových stránek na staronové adrese www.foodnet.cz. Nový web má oproti starší verzi z roku 2004 ucelenější obsah a atraktivnější celkový vzhled.

Cílem bylo vytvořit přehlednější a technologicky moderní web, kde bude možné přehledně najít všechny potřebné informace. Webové stránky obsahují informace sloužící především členům, tedy provozovatelům potravinářských podniků, a to nejen k samotné činnosti, agendě, členství ale také k akcím a seminářům, které PK ČR organizuje pro výrobce, ale také pro širokou veřejnost a spotřebitele. Výrobci ocení také informace z oblasti legislativy, dotací a finančních podpor. V rámci portálu jsou denně vkládány aktuální novinky a zpravodajství z oblasti potravinářství a zemědělství.

Vedle uvedených informací web přináší přehled o aktivitách Potravinářské komory ČR, a to jak z oblasti kvality potravin, zdravého životního stylu, tak například inovací a reformulací.

Věřím, že výrobci a spotřebitelé se zpřehledněním struktury získají nejen komplexnější informace, ale také, že nový atraktivnější vzhled všechny návštěvníky webových stránek na první pohled zaujme“ dodává prezidentka Potravinářské komory ČR Dana Večeřová.

V průběhu času budou dokumenty a informace ze starého webu vkládány a doplňovány do nových webových stránek.

Věříme, že se Vám naše nové webové stránky budou líbit a budete se v nich dobře orientovat.